Aquest matí hem sortit el Santi, el Damià, el Gaizka, el Javi, el Xavi Benazet i la meva cosina Ana i jo.

Hem anat cap a Ribes, pista original de Les Gunyoles, per agafar el desviament que hi ha a mà dreta i ens ha dut a la urbanització de Santa Susana.

Fang, molt de fang, ahir va ploure poca estona, però intens. Ens hem posat de fang fins a les seies.

Sortida de nou amb la Cannondale Rize 1 Carbon, la Felt Edict Nine esta de nou a BikeIT, motius variats. La veritat es que la Felt de 29 es més ràpida, però el tacte dels frens de la Cannondale i sobre tot l’amortidor Lefty son espectaculars. He tingut sensació d’anar igual de bé, menys baixant i frenant que m’he vist més segur que amb la Felt. El Damià però, quan apretava ens deixava a tots endarrere, amb la Felt això no em passava, les rodes de 29” fan que la bici sigui molt ràpida. L’altre cosa que he trobat a faltar ha estat el canvi, el 2×10 es molt còmode, molt més que el 3×9 que duc ara, però massa diners fer un canvi per realment no gran cosa.

Hem arribat a la Urbanització de Santa Susana, molt de fang fins que la cadena ha dit prou, no li he posat cera abans de sortir i estava complertament seca, per tan s’ha enganxat i he hagut de parar i amb l’ajuda d’un parell de mocadors que m’ha donat el Xavi he netejat la cadena amb aigua del camelback, un pelet de cera després i llestos.

La baixada pel corriol es molt xula, es prou ràpida però no té cap perill, avui amb massa fang, però prou divertida. Ruta nova pel Xavi Benazet que no coneixia el corriol, estrany es coneix el Garraf com la cuina de casa seva.

Tornada per pista fins a Can Grau i el GR5 fins a quatre camins. Allà hem baixat als Massets de Vall pel corriol que baixa directe i cap a casa per la pista ampla que passa per davant de La Fasina i amunt. A les 11 menys poc a casa de sobres.

Us deixo un vídeo que he gravat de tota la baixada pel corriol, a partir de la meitat del corrios surt l’Anna tota l’estona o més aviat el seu cul, he anat darrera d’ella. Es una “Machine” amb bicicleta!

A mi m’han sortit 45,74km que hem fet amb 3 hores 2 minuts amb una mitja de 15km/h, una velocitat màxima de 53,2km/h i un consum energètic de 2171kcal. La freqüència mitja de 139 ppm i la màxima de 226 ppm. Avui he controlat molt que el pulsòmetre tingués contacte tota l’estona, no m’acaba de fer gaire gracia pujar tan de volves, no crec que sigui gaire bo pel meu cor. La cadència de 73 rpm, lenta, però tampoc hem anat molt ràpid i més ràpida de mitja que amb la Felt. El desnivell positiu de 900 metres i el negatiu de 914 metres.

La setmana vinent més. El Gaizka vol sortir dissabte en contes de diumenge, a mi em va bé, diumenge es complica, així que pot ser que sortim dissabte plegats. Vol fer Tierras Rojas i Purgatori, son uns 70km, haurem de sortir d’hora, però ja farem. Veurem que fem.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix