Avui dissabte hem fet la primera sortida amb bici de muntanya amb la Yolanda.

Tot s’ha de dir que quan em va dir, m’agradaria sortir un dia amb BTT amb tu em va deixar un pel sobtat, després de tan de temps que ara vulgui agafar una bici de muntanya, no va deixar de sobtar-me.

El Fer em va deixar la Lapierre que té, la “rojita”, però tot i que teòricament de mira li anava bé, el quadre que es d’home, no era massa còmode per ella, i no s’hi va veure amb cor.

Vaig tornar-li la bici al Fer i li vaig preguntar al Gaizka si podria deixar-me la bici de la Elisenda, em va dir que si. La Eli té una Trek rígida amb Deore a tot arreu, esta molt xula i sobre tot, es talla S, es a dir 15,5’ i amb quadre de dona, molt més còmode. Li he posat uns pedals normals, res d’automàtics, cantimplora i llestos.

Hem sortit de casa cap a dis quarts de vuit de la tarda, direcció a Mas Alba, la pega principal ha estat el canvi, no té gents clar quan i que s’ha de posar, per tan doble feina, però al final ha anat la mar de bé.

Des d’allà, camí típic per anar a Sant Pere de Ribes, ràpid quan el fas habitualment i un pel més complexa quan no estàs acostumat a les pedres i vas amb por. Ha posat el peu més d’una vegada, però prou bé. D’allà, creuar la carretera cap a la urbanització dels Viñedos i per la riera de Jafra cap a l’autòdrom, sortida al CEIP Maria Ossó i per asfalt fins a tocar el passeig, un carrer per sota del Terramar, cap a casa pel passeig i llestos.

En total vàrem fer 13km, en un total de 1 hora 18 minuts, una mitja de 9,9km/h. El consum energètic de 596kcal, en el meu cas. En quan a la meva freqüència cardíaca, una mitja de 100 ppm i una màxima de 137 ppm, contant que habitualment 136 a 136 ppm es la mitja de les sortides de diumenge al matí. La cadència de 54 rpm, el desnivell positiu de 144 metres i el negatiu de 146 metres.

Aquí us deixo unes fotos de la nova incorporació al mon de la BTT.

2013-06-08 19.52.58

2013-06-08 19.53.17

2013-06-08 19.54.33

2013-06-08 19.54.35

Demà diumenge més, hem quedat a les 7 al Caprabo, amb la idea de arribar a Santa Susana, la urbanització que queda a mà dreta quan anem a Les Gunyoles i baixar el corriol, tornant per la pista d’Olesa de Bonesvalls a Can Grau i cap a Sitges.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix