Avui hem quedat a les 7 al Caprabo per anar a Les Gunyoles, en principi el Santi, el Xavi i l’Anna i ahir a última hora el David Villagrasa va dir que vindria també.

Al final només hem aparegut el Santi, la meva cosina Anna i jo. El Xavi s’ha quedat a casa amb al·lèrgia i antiestaminics i el David ha enviat un email a les 6:10 que no venia, suposo que el llit li ha pogut més.

Hem anat cap a Can Lloses i cap a Les Gunyoles passant per la carretera d’Olivella, la ruta de sempre. Un pel massa de fang després de la ploguda d’ahir, tot i que a mida que anàvem arribant a Les Gunyoles hi havia menys fang. Suposo que la ploguda d’ahir no va arribar a Vilafranca del Penedès, es veia tot molt séc.

La tornada igual de bé que l’anada, un ritme no molt ràpid, però correcte. Fins i tot l’Anna m’ha dit que volia parlar amb el Xavi i plantejar-se venir al Meridià Verd tots dos el 13 i 14 de juliol. La veritat es que la ruta dona de sobres pel nivell que porten, la única pega es que hi ha un pel massa d’hores sobre del seient de la bici, però no té un grau de dificultat alt pel nivell que duen tots dos.

Hem arribat a Sitges a les 10 i pocs minuts, no eren ni les 10 i 5. En total a mi m’han sortit 45,43km que he fet amb 2 hores 56 minuts, a una velocitat mitja de 15,4km/h i una velocitat màxima de 46,9km/k. El meu consum energètic de 2086kcal amb una freqüència mitja de 132 ppm i una màxima de 166 ppm, baixeta, però el nivell no ha estat alt, ha estat bé. La cadència de 74 rpm i el desnivell positiu de 811metres, un menys que el negatiu que m’han sortit 812 metres.

Aquesta tarda més, volem sortir la Yolanda i jo, a veure com va.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix