Avui amb el Gaizka, el Javi i el Santi que s’ha afegit a Ribes.

Hem fet exactament la mateixa ruta que la setmana passada, millor temperatura i millor temps que la setmana passada i fins i tot un pelet menys de temps en total, tot i que no hem anat a donar-li canya, hem anat prou bé.

M’han sortit 55,29km que he fet en 3 hores 33 minuts a una mitja de 15,5Km/h, una velocitat màxima de 47,7Km/h. El meu consum energètic de 2468kcal, amb una freqüència mitja de 136 ppm i una màxima errònia com m’està passant últimament, em dona 228 ppm i no he arribat al 100% segur. La cadència de 72 rpm, el desnivell positiu de 951 metres i el negatiu de 991.

Comparant-ho amb la setmana passada, la cadència un pel més alta, es a dir en contes de 69 rpm he acabat amb una mitja de 72 rpm i la freqüència cardíaca mitja de 137 ppm la setmana passada a 136 aquesta setmana, quasi igual, però un pelet de res millor comparant que la mitja es després de recórrer més de 3 hores en bici.

He gravat un petit vídeo del corriol últim que hi ha tornant, després del creuament que a mà esquerra anem a Canyelles i a mà dreta cap a Vilanova. Es poca cosa, però es prou divertit.

 

La setmana vinent més, demà diumenge toca catifes de flors, es Corpus

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix