Avui hem sortit el Santi, el Gaizka i jo de Sitges i he manat cap a Ribes on ens hem trobat amb el Fer, el David de Vilanova i el Mario.

La idea era sortir, però hem dedicat més estona a xerrar que realment a pedalar, ja esta bé de tan en tan.

Hem pujat carrer del Pi i hem anat tirant com per agafar les Gunyoles, tot i que ens hem desviat cap a Olivella. D’allà hem pujat al cementiri i hem caigut per la trialera que hi ha a darrera.

Volia provar sensacions amb la 29” per trialeres. Baixa igual de bé o de malament que una 26”, per tan, content amb com es comporta en trialeres. El que es espectacular es com es comporta pedalant, es realment molt ràpida.

D’allà hem baixat a buscar de nou el corriol que porta a la urbanització que hi ha al capdamunt de Can Lloses i de tornada cap a Ribes on hem deixat la meitat de la gent i la resta cap a Sitges.

Segueixo amb problemes al pinyó gran, no entra bé. El Fer s’ho ha mirat i sembla algun error de fabricació, el diumenge sortiré amb la bici tal com esta i el dilluns li porto la bici a BikeIT que parli amb Felt. Sembla que el pinyó gran es menja la cadena i la obliga a anar avall en contes de deixar-la anar, com si la cadena tingués 3mil kilòmetres, el que passa es que es nova, no pot ser. Alguna cosa passa, que s’ho miri.

He arribat a casa i li he passat un pel d’aigua amb la mànega, tenia molt de fang. Aprofitant he verificat de nou si els cargols de la potencia s’haguessin afluixat i si, estaven més fluixos, així que amb la dinamomètrica els he ajustat de nou. Aprofitant he mirat també la resta de cargols, estaven tots fluixos, amb la dinamomètrica els he ajustat tots i llestos.

En total m’han sortit 31km que hem fet amb 2 hores 7 minuts, a un ritme de 14,6km/h, una velocitat màxima de 44,7km/h i un consum energètic de 1424kcal. La freqüència mitja de 131 ppm i la màxima de 191 ppm, haig de baixar la màxima, només es pot fer amb entrenament. LA cadència de 72 rpm, un pel lenta, però contant que no duc tota la rel.lació de pinyons, crec que suficient. El desnivell positiu de 619 i el negatiu de 648 metres.

Diumenge vinent més.

Us deixo un vídeo de la baixada per darrera del cementiri d’Olivella, on he provat la 29” baixant per trialera, va molt bé.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix