Aquest migdia volia anar a fer Spinning al Marítim, però he pensat que com que a la tarda no tinc res important per fer a la oficina i puc treballar des de casa, millor sortir amb la bici de veritat que no pas una sortida virtual en una bici que no té rodes.

He sortit a la hora de dinar, solet i amb la bici nova.

He verificat que els cargols de la potència estiguessin bé i els hi he posat els 8NM que marca, tot s’ha de dir que l’altre dia els vaig apretar amb les mans i em vaig quedar curt, he hagut de fer més força amb la dinamomètrica, es a dir, estaven molt fluixets. Veurem si s’afluixen o es que no estaven ben collats de bon principi.

El diumenge al arribar vaig posar més aire a l’amortidor de davant, estava a 100 PSI i el vaig posar a 150 PSI, que es un 50% més. El mateix rebot.

Vaig descargolar una volta més el cargol del tope del desviador de darrera, intentant que pogués posar el pinyó gran avui, però vàrem anar treballant tota l’estona el cargol que diu “H”, gran error.

He sortit de la porta de casa amb ganes de donar-li, el meu temps habitual es de la farmàcia de Can Benazet a dalt de tot de Campdasens baixant primer a Vallcarca uns 58 minuts.

Sensacions bones, la bici es ràpida, molt ràpida. He anat fent via intentant dur la cadència sobre els 80 rpm i he hagut d’ajustar el tacte del fre de darrera sobre la marxa, el duia massa tens.

L’amortidor de davant bé, tot i que he fet tope, la sensació es que va molt millor. Té pinta de ser un pel “pedra”, però es que la Lefty era molt bona. Haig de mirar de jugar amb el rebot, i sobre tot amb la pressió de la roda, el Fer em va deixar 3,5 PSI darrera i 3 PSI davant i crec que el baixaré a 3 al darrera i 2,7 al davant, tinc sensació que la roda rellisca i no agafa bé i no crec que sigui l’amortidor.

Estava a les Basures amb 20 minuts i poc, deu ni do, a baix a Vallcarca amb 12 minuts més, ràpid, molt ràpid i he començat la pujada a Campdasens veien que tenia el mateix problema amb el canvi de darrera, amb el plat gran, el pinyó gran treballa perfectament, però amb el plat petit, que es quan toca, el pinyó gran no entra bé i salta, per tan he passat del petit i he treballat amb el segon. He regulat de nou a casa el tope i resulta que la mitja volta era del cargol que diu “L” no pas el que diu “H” com vàrem tocar l’altre dia. Espero que a la propera sortida ja treballi bé.

Em vaig acostumar a bloquejar la Lefty i he anat fent el mateix amb la SID de davant, sobre tot quan em poso de peu, avui a diferencia de diumenge, amb 150 PSI quan es bloqueja, no es mou, el diumenge amb 100 PSI, bloquejada es movia com si res.

M’he plantat a dalt de tot de Campsasens amb 57 minuts 31 segons, es a dir, el mateix temps més menys que més des de casa comparat que amb el mateix temps amb l’altre sortia de Can Benazet, hi ha un kilòmetre de més! Es exageradament més ràpida la 29 que la 26 i això que no estic en forma, que es el segon cop que agafo una bici en 4 mesos i mig.

La tornada, que fa baixada i es ràpida m’ha costat el mateix amb la 29 que amb la 26, el que si m’he adonat es que la bici es molt lleugera, cada cop que hi ha un saltet i faig força per aixecar la bici, vola! s’aixeca molt i molt millor que la Rize, estic satisfet.

He agafat la trialera de rigor, la que hi ha just fent la fita, la drecera famosa. Esta un pel tocadeta de pedres, però es pot baixar bé. M’he trobat igual de bé que amb la Cannondale, suposo que el 29 el notaré més lent en trialeres molt complicades, perquè avui m’he notat igual de bé que amb la Cannondale. A l’hora de posar el cul a la roda de darrera, vaig millor, amb la Cannondale havia de fer moviments estranys per no tocar el culot amb el seient, amb aquesta no em cal.

Segueixo sense trobar-li el punt a l’amortidor de davant, segurament la pressió de la roda tingui bastant a veure, ja l’aniré adaptant a mida que vagi sortint amb ella.

En resum m’han sortit 27,08km (2 km més que des de la farmàcia de Can Benazet) que he fet amb 1 hora 23 minuts, amb una mitja de 19,6km/h, un consum energètic de 1403kcal i una velocitat màxima de 55 km/h, segurament baixant la fita, tot i que he anat amb un pel de por, m’he creuat a bastants cotxes i camions, fins i tot un parell de tractors. La freqüència mitja de 159 ppm, un pelet més alta del normal, però estic baix de forma i he sortit a “matar”, per tan no em queixo i una màxima de 181 ppm, quan habitualment em quedo a 179 ppm, un pelet per sobre, normal. La cadència de 78 rpm. Ja he començat a agafar-li el truquet al 2×10, a l’hora de moure un plat a l’altre sense notar canvis importants a la cadencia, suposo que encara em falta alguna sortida de més, però poc a poc. El desnivell positiu de 634 metres i el negatiu de 636 metres.

La propera suposo que el primer cap de setmana de maig, ja que aquest tinc una cursa de muntanya a peu i a més donen aigua segons la previsió, durant 10 dies a partir de demà.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix