Era un diumenge de dilema, cursa a Moja o les primeres 4 h. de resistència a Vilanova, tenint en compte que fa dues setmanes ja vam participar a la de Mediona i es semblant a la de Moja, vam decidir-nos a la proba vilanovina ja que era prop de casa i la primera vegada que es feia una cosa així, un circuït d´uns 5 km. on per parelles, el Siscu i jo, fent relleus durant 4h. es tractava lògicament, de donar el màxim de voltes possibles.

Dos divendres enrera ja estava el track penjat i el vam mig estudiar, no era molt complicat, poc desnivell i no excesivament tècnic, això ens va acabar de convèncer que ens inscriure-ns

A les 10 era la sortida però cap a les 9 ja érem allà ja que obrien el circuït per anar familiaritzant-se amb ell, sortia del passeig marítim, un tros de platja, per sorra i pasarel.la de fusta, pujada cap al xalet de mar, platja del xiringuito i ens endincem en muntanya on pràcticament tot el recorregut es per corriols estrets i distrets, alguna baixada i pujada de pedra i ja tornada al passeig per donar el relleu.

Vam rumiar-nos de com córrer, una volta cada un, dos……al final vam fer una i una ja que son 5 km. on ho dones tot, les polsacions pugen massa i arribes tocadet, vam fer un total de 17 voltes i per 10 segons, que passaven de les 4h. Siscu no va poder començar la 18.

Bona organització, contents d´haver participat, samarreta, ulleres de sol, Aquarius, bocata, cervesa i cap a casa. Es una bona proba que esperem que l´any vinent es repeteixi tot i que escullin millor les dates per no coincidir curses dins la mateixa comarca ja que érem només 26 parelles.

Digues si t'ha agradat

Comparteix