Passaven 25 minuts de les 7 del matí, era l´hora decidida per carregar les bicis dins la furgoneta, xerrada matinal i carretera en dos vehicles cap a Mediona, Sol amb una temperatura molt agradable, no era d´aquelles curses que tenía en el calendari previstes però el nostre company Siscu….ens va convèncer a mi, al Raül, Oscar i Xavi per disputar-la ja que era de les Xallengers de la comarca, 30 km. amb un desnivell de 1000m.

Entrega de dorsals, molt ambient btt on un veu el nivell de la prova amb les màquines dels participants, Deu ni dó, les 29” comencen a ser majoria; una mica d´escalfament previ, poc crec, posicionament i coet de sortida.

Unes primeres pujades d´asfalt fan que les rialles principals es converteixin en silenci, sortim del poble i segueixen les pujades, uns primers km. bastant durs ens condueixen a una zona de corriols estrets, entre arbres, branques i pedres, fortes baixades i una mica tècniques indiquen que aquesta serà la tònica de la cursa.

Al km. 15, primer avituallament líquid, aigua en una zona oberta on comença a bufar vent de cara que fan que el camí davant on perds la vista es faci més dur, però en qüestió d´un parell de km. tornem a endinsar-nos dins el bosc, corriols i alguna trialera , m´avança una nena, Anna, coneguda entre el públic assistent, no tenía més de 8 anys, li costava arribar als pedals…..brutal la tècnica per superar pedres i troncs.

Al km. 23 segon avituallament, plàtan, Aquarius i seguim amb els corriols, cada vegada més estrets i empinats, ben indicats amb el cartell de perill, poso el peu en un parell d´ells, però ja era la recta final, creuem un riu, fang a dojo i arribada, 2:25 min., 30´5 km. a una mitja de 13´4, volia haver-me aproximat més a les dues hores però satisfet de passar una bon diumenge btt amb bona companyia, bona sensacions amb el genoll després d´una tendinitis que desapareix poc a poc; bossa d´obsequis, botifarra o dos, coca-cola catalana i tornada cap a Vilanova amb la mirada posada ja en la Portals de Montserrat i Monegres.

Digues si t'ha agradat

Comparteix