Avui hem sortit el Santi i jo. El Fer no podia, tenia suplència a les eleccions i el David de Vilanova em va dir ahir que va sortir i que la bici li feia soroll, per tan hem sortit el Santi i jo sols.

Hem pujat la fita i un cop hem passat els caçadors hem decidit que aniríem a la Trinitat per baixar a Vallcarca, per tan mitja volta, fins a les basures i cap a La Trinitat.

IMG_20121125_081725

La foto esta feta des de les antenes que hi ha abans de començar a baixar cap a La Trinitat. Ha fet un dia espectacular.

Un cop a La Trinitat hem baixat per la trialera cap a Vallcarca. Definitivament el Santi esta fet d’una altre pasta, es capaç de baixar amb la SWorks rígida sense problemes, des de dalt de tot, mentre jo haig de posar el peu i caminar alguns trossos.

La part final, on s’ha de pujar el mur per seguir baixant, estava molt humida i he relliscat. Mala sort que s’ha trencat un tros de la manera de fre, el carbono ja té aquestes coses…

IMG_20121125_103112

Opció 1, canvi de maneta, opció 2 enganxar la peça de carbono que s’ha trencat, la tinc, opció 3 agafar una llima i demar les 2 manetes iguals, es a dir, rebaixar-les. No afecta al tacte, s’ha trencat la peça curvada que al tocar amb el ciment, ha cedit. Ja decidirem aquesta setmana que faig.

Després hem pujat a Campdasens, hem anat fins a Vallgrassa i hem anat fins a Jafre creuant la Plana Novella, d’allà hem baixat a la riera que va als Massets i hem tornat cap a Sitges per La Fasina.

Hem fet la trialera que baixa a mà esquerra a la part encimentada, a mix revol, el Santi no l’havia fet mai. M’ha costat bastant, la roda de davant em patinava. Li he posat més pressió a la Lefty quan he arribat al garatge, crec que estava massa baixa i he tocat tope en algun moment.

En total m’han sortit 36,11km que hem fet a un ritme lent però bé de 13,8km/h, amb una velocitat màxima de 52,1km/h, un consum energètic de 1827kcal, la freqüència mitja de 70% que son 129 ppm i la màxima de 163ppm que es el meu 88%, la cadència lenta de 69rpm amb un desnivell positiu de 924 metres i negatiu de 918 metres.

La setmana vinent més, ara toca anar a votar.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix