Aquest matí hem quedat a les 7:30 al Caprabo o a les 7:50 a casa del Fer per anar a fer el Pantà de Foix.

Del Caprabo he sortit jo sol, el Damià el vaig veure ahir i em va dir que segons com ho veies vindria, però he vist que ha sortit amb el Xavi Benazet i el David Villagrasa avui.

A les 7:50 estàvem a casa del Fer el Santi i jo, ell hi ha anat directament per la via de la Cova Negre.

Resulta que el Fer no ha pogut venir, l’aparell de Osmosis se li ha fet malbé i tenia la cuina inundada, els tubs s’han assecat i s’han trencat, per tan hem marxat el Santi i jo.

El Santi venia amb por pel ritme, però el ritme, com sempre, el marca el més lent del grup, i si som 2, el marca el més lent de tots dos, cap problema.

Hem anat fins a Vilanova per la Mahle, després pujada cap a la Casa Alta i baixada per la trialera de rigor cap al Pantà de Foix. El camí que baixa cap al pantà està un pel tocat, massa aigua.

El Santi ha baixat bé, però a mi m’ha costat. No tinc clar si es el nivell (segur) o que avui ha vingut amb la Genius i les baixades les fa molt més ràpides que amb la rígida de cada cap de setmana.

Hem arribat al pantà, tot molt humit i es notava que no fa gaire que ha plogut.

La tornada ha estat un pel complexa, a l’alçada de Torrelletes ha començat a ploure i ens hem posat a cobert sota de la parada del bus. Hi havia una dona gran que estic segur que tenia el record Guiness de paraulotes per segon, impressionant.

Hem seguit via al cap d’uns 5 minuts, ja afluixava quan ha començat a nou a caure aigua la mar de bé, ens hem tornat a aixoplugar sota l’entrada d’una casa i em esperat potser 20 minuts fins que ha calmat i hem seguit tornant.

La pedra mullada es un pel perillosa i alguna relliscada ens hem endut, per tan hem decidit tornar pel mateix camí que hem fet per venir, hem pujat fins a la Casa Alta i hem tornat per Vilanova i Sant Pere de Ribes.

Allà ens hem acomiadat, jo he tornat per carretera, era un pel tard i no volia arribar gaire més tard a casa.

A mi m’han sortit 53,14km que hem fet amb 3 hores 39 minuts, a una mitja de 14,5km/h amb bastant de fang des de Torrelletes. La màxima de 44,1km/k, el consum energètic de 2370kcal, la freqüència mitja de 124ppm i la màxima de 167ppm, res de l’altre mon. La cadència de 70rpm, el Santi es capaç de pedalar molt lent, es espectacular, jo no puc. El desnivell positiu de 959 metres i el negatiu de 1042 metres.

La setmana vinent més, ja amb més fred suposo.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix