Aquest matí havia quedat amb el Santi que sobre les 7:30 del matí estaria a la Plana Novella, volia mirar de fer Begues, però per temps, la idea era mirar de sortir cap a les 7 del matí de casa i arribar a la Plana més o menys a la mateixa hora que el Santi surtis cap a Sitges.

M’he dormit, he obert els ulls a tres quarts de 8, es a dir massa tard. Li he enviat un SMS al Santi dient-li que m’havia dormit i que sortia ja.

He arribat al Caprabo a les 8 menys molt poc, el Santi ha hi era, m’ha dit que havia arribat just en aquell moment.

Hem pujat camí de la Fita amunt, no teníem idea fixe, però hem pensat que fer corriols era una bona opció, així que baixada pels Holandesos y la casa nova fins a sobre de La Fasina. Aquí hem començat a notar que feia fred, molt de fred.

He sortit amb dues malles i una samarreta tèrmica sobre de la jaqueta de bici habitual, guants d’hivern i llestos. Feia fred, però de roba, prou bé. Tots els tolls d’aigua que hem anat creuant estaven congelats, per tan la temperatura a la nit devia haver baixat per sota dels cero graus, no gaire més, però suficient com per congelar els basals d’aigua.

Hem pujat a Jafre i hem baixat per la part de darrera del parking cap als Massets, d’allà hem anat amunt per la trialera que hi ha a mà esquerra del camí que puja a quatre camins, la baixada per darrera, trialera avall cap a Olivella, i des d’allà, al costat del cementiri, hi ha un corriol que s’obre de seguida i hem començat a baixar per una trialera molt xula fins arribar a una masia que hi ha a la part inferior, camí a l’esquerra i la pista principal que va de quatre camins cap a Olivella. Hem agafat la carretera cap a Can Grau per tornar a quatre camins pel GR5 (tornillo).

M’ha donat molt mal rotllo veure sang a terra just acabar la primera part de la trialera baixant, suposo que d’algun animal ferit per culpa d’algun caçador de merda (no puc amb la matança d’animals!). LA taca de sang l’he estat veient més de 500 metres, diria fins i tot que potser ha arribat quasi a 1 km, la pista et dur a l’esquerra i la taca a anat cap a la dreta. Ho hem comentat amb el Santi al acabar el corriol i ell ha tingut la mateixa sensació. Pobres besties…

M’he donat una galeta tonta a la part final de la trialera, m’he despistat i la roda ha quedat frenada amb una pedra i he sortit per davant, diguem que m’he posat la bici per barret. No m’he fet res, el cop i m’ha agafat una rampa al bessó dret, he estirat un pel i llestos.

Un cop a quatre camins, ja feia sol i la temperatura havia pujat bastant, el gel del matí s’havia convertit en aigua, hem tirat cap a Sant Pere de Ribes i hem agafat la trialera que hi ha a mà esquerre i que ens dur a l’inici de la trialera de pujada que hem fet al matí, paral·lela a la pujada de pista dels Massets a quatre camins. Baixada molt xula, hem anat cap als Massets i hem tornat per La Fasina.

El Santi li ha entrat gana i ha tirat cap a Jafra i la Plana Novella al creuament, jo he anat cap a Sitges. Té sentit, habitualment ens acompanya a Sitges i torna pel mateix camí cap a casa, crec que es un pel massa. Avui ha fet servir el cap i la tornada l’he fet sol. He agafat la pista i no l’he deixada fins arribar al Caprabo, d’allà a casa.

M’han sortit 35,73km que he fet amb 2 hores 43 minuts, a una mitja de 13,1km/h amb una velocitat màxima de 49,3km/h, crec que a la baixada de la Fita tornant a Sitges, sinó no tinc clar on pot haver estat. El consum energètic en el meu cas de 1773kcal, la freqüència cardíaca mitja de 137ppm que es el meu 72% i la màxima de 176ppm que es el meu 93%. La cadència lenta, com últimament, de 71 rpm, el desnivell positiu de 930 metres i el negatiu de 931 metres.

La setmana vinent, potser sortiré el diumenge. Amb el pont de la Inmaculada, pot ser que sortim o que no sortim. El Santi no hi serà, el Fer no ho sé, jo crec que si, el Gaizka esta desaparegut fa mesos i el David de Vilanova m’ha dit que es queda, segurament surti. El que tinc clar, es que intentaré baixar un pel la pressió de la Lefty, la setmana passada vaig tenir la sensació de fer tope algun moment i vaig inflar la Lefty a 200PSI, la tenia a 150PSI. Segurament la desinflaré, a veure si amb 180PSI dona millors sensacions, espero que si.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix