Avui hem sortit el Santi i jo, sortida curta ja que havia d’estar a casa d’hora, la idea era estar a casa a les 10:30 com a molt, molt tard, hi havia l’aniversari de la Zoe a les 12 i no volia arribar tard.

Hem sortit el Santi i jo només, l’he trobat pujant la Fita, ja hem quedat així.

Ha començat a plovisquejar quan pujava la Fita, no ha plogut gaire a la ruta qu ehem fet, però al tornar a Sitges si que ens hem trobat el poble mullat d’haver plogut bastant

Hem pujat la Fita, i hem anat cap a Vallgrassa pels Holandesos, hem preferit fer pista i no corriols perquè hem vist bastant de caçador i això fa un pel de por.

Des de Vallgrassa hem anat per la carretera fins a Can Grau i hem pujat cap a la pista que ens dur a Olesa de Bonesvalls per anar a caure per la primera trialera que hi ha a mà esquerra, que baixa a baix de tot a la riera.

D’allà a Olivella i la tornada per Olivella a Ribes per la pista que va al costat de la carretera i en el meu cas tornada per Valles Altos, el Santi ha tornat cap a casa a Valles Altos també.

En total m’han sortit 36,85km que he fet amb 2h 42m a una mitja e 13,6km/h, una màxima de 48,1km/h i un consum energètic de 2012kcal. La freqüència mitja de 126ppm i la màxima de 164ppm molt més baixa del normal, ha estat una ruta menys dura de les típiques sortides. La cadència de 69 rpm i el desnivell positiu de 848 metres i el negatiu de 899 metres.

Diumenge vinent més.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix