Aquest matí hem quedat a les 8 el Fer, el Santi i jo al Caprabo.

Feia un mes sencer que no agafava la bici, amb el trasllat de pis i les pluges, he descansat un mes sencer de bici.

El Santi ha aparegut un pel tocat, diu que ahir es va començar a trobar malament, símptomes típics d’un constipat, ja toca.

El Fer anava mort de fred, la veritat es que en feia aquest matí, he sortit d’hivern sencer i deu ni do el fred que feia. Diguem que no d’hivern, però ahir al matí hi havia 21 graus i avui devíem rondar els 10 graus.

Hem acompanyat el Santi a casa, no cal forçar la màquina, millor líquid calen en excés i repòs, el cos ja farà la resta, hem anat cap a La Plana Novella per la pista que baixa Campdasens i creua la carretera que ve de Rat Penat a La Plana Novella i hem acompanyat el Santi a casa, amb molta calma i parant a menjar cireretes de pastor a mig camí.

Després hem anat tornant cap a Sitges, el Fer anava pelat de fred a les mans, duia roba d’hivern a sobre, però a les cames anava de curt.

Ha estat una sortideta “maricona” però prou bona per preparar la Sitges a Montserrat de dijous. Ahir em va baixar la Rize el Fer de BikeIT i l’ha deixat com una seda, cap soroll i un tacte espectacular.

Avui en total ens han sortit 27,52km que hem fet amb 1h 49 minuts, a una mitja de 15km/h tranquil·lament, un consum de 1338 kcal, una mitja de 72% que son 133ppm i un pic de 176ppm que es un 92% intentant seguir el Fer a la tornada, es nota la bici de carretera, la cadència baixa de 68 rpm i el desnivell de “domingueros”, 659 metres positius i 657 negatius.

La propera dijous, que espero que al final sigui un Sitges a Montserrat amb gent, tranquils i disfrutant això si.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix