Aquest matí hem quedat el Santi, el Fer i jo per fer una sortida curta, una sortida de dia de La Mercè.

El Santi ha aparegut puntual al Caprabo i a les 8 estàvem a casa del Fer a Sant Pere de Ribes.

La meva idea era estar de tornada cap a les 10 o les 10:30, tenia coses a fer, per tan hem decidit fer una volta pels corriols de darrera del Montgròs, tècnics i divertits.

A l’estona m’he trobat en que no entrava el pinyó gran, saltava.

Hem parat a mirar, creia que potser alguna cosa de la roda, aquest matí abans de marxar he canviat les pastilles de fre, però no, hem trobat que el cable del desviador de darrera estava tallat, penjava d’un fil, per tan, canvi de plans i tornada cap a casa.

Hem tornat per darrera del casino direcció a l’autòdrom, allà he deixat el Fer i el Santi que han anat als corriols que hi ha darrera.

Jo he tornat, he canviat el cable que a part de trencat estava complertament sec, per tan la funda estava seca, li he posat greix. He girat el neumàtic de davant, la CrossMarx estava muntada del revés i he mirat els coixinets del basculant que feien soroll, estaven mal muntats, sense fixa cargols, per tan fets malbé.

Deures per la propera sortida, muntar bé els coixinets nous i posar-li els taps als punys d’espuma nous, ja serà de cara a d’aquí a 2 caps de setmana, ja que la setmana vinent no podré sortir i la resta marxen a Andorra, a fer DownHill a Vallnord, a veure si s’ho passen bé.

Tot i la sortida curta d’avui, hem fer 20,39km amb una hora 17 minuts, a una mitja de 15,7km/h amb 911kcal de consum, 134 ppm de mitja i un pic de 204 ppm que ha de ser un error, sinó hagués mort, la cadència de 75 rpm, desnivell positiu de 257 i negatiu de 328 metres, res important, una sortida absurda i avariada.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix