Aquest matí hem sortit el David Ocariz i jo amb intenció de fer la ruta que la setmana passada ens va ensenyar el Santi.

Hem quedat a les 8 a Can Lloses, he arribat tard, perquè he canviat la llanta de davant de la Lefty a les 7:35 i el temps que he tardat en desmuntar la pinça de fre, canviar el disc, canviar el neumàtic, muntar la vàlvula tubeless, inflar-la i muntar de nou la roda a la Lefty i la pinça de disc ha estat un quart d’hora i no pas 10 minuts com he imaginat.

A les 8:06 estava a Can Lloses, hem anat camí de Les Gunyoles, tot s’ha de dir que el David avui venia amb ganes, m’ha dut mig ofegat tota l’estona, duia un ritme prou alt.

Hem anat bé fins arribar al creuament de Santa Susana, ruta nova per ell. No hi ha hagut cap pèrdua, hem passat la urbanització de Santa Susana, baixat pel corriol que ens dur al camp de raïm i seguir el corriol fins arribar a la pista que baixa a Olesa de Bonesvalls.

Al David li ha agradat el corriol, té uns 5 kilòmetres, i diu que els primers metres li ha costat, tot i que la resta ha vingut la mar de bé.

Hem tornar cap a Can Grau per la pista clàssica i d’allà pel GR5 fins a quatre camins, la baixada típica amb molta pedra i un parell de teranyines importants que m’he endut, com sempre. La tornada per Sant Pere de Ribes, es a dir, per la urbanització de Valles Altos i fins a Sitges pel camí d’anada, prou bé.

A mi m’han sortit 42,95km que he fet amb 2 hores 22 minuts a un ritme de 18,1km/h, deu ni dó. El consum energètic de 2179kcal, la freqüència mitja de 152 ppm i la màxima de 175 ppm, un pel més alta que la resta de dies, però es que el David dur un ritme molt més alt que el Fer o el Santi i seguir-lo comporta un consum energètic més alt. La cadència de 81 rpm, avui clavada, el desnivell positiu de 792 metres i el negatiu de 807 metres.

Dilluns més, que es festa a Barcelona.

Us deixo unes fotos del David arribant a Quatre Camins des del GR5 de Can Grau.

IMG_20120922_094928

IMG_20120922_094931

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix