Avui he sortit sol, ja m’he imaginat que la resta no podrien, per tan, tot i que he estat a les 7:30 al Caprabo he sortit sol i em venia de gust fer kilòmetres ràpids.

Ahir a la tarda vaig anar a mirar que tenia la roda de darrera, estava desinflada per complert, suposo que la última vegada que vàrem sortir es devia moure la cinta i com que son tubeless “casero” havia perdut tot l’aire. Vaig netejar la llanta i el neumàtic, vaig posar un pel de cinta americana en un troç que es veia la cinta desenganxada i líquid de nou, avui estava en condicions.

A més em vaig canviar els pedals, duia uns Egg de Crank Brother i m’he muntat uns Egg 3, crec que m’aguantaran més, sóc un pel ruc a vegades i s’han endut massa cops.

A part d’això, he fet un minut més que el meu millor temps, no em queixo, des de la rotonda de l’Aldi 2 hores 13 minuts, el meu millor temps ha estat 2 hores 12 minuts.

M’he notat un pel de mal al genoll dret, ja fa molt de temps que ho arrossego, però últimament ho noto més, m’ho hauré de fer mirar.

En resum m’han sortit 44,56km que he fet amb 2 hores 23 minuts a una mitja de 18,6km/h i una màxima de 49,5km/h. El consum energètic de 2176kcal, la freqüència cardíaca mitja de 71% que son 146 ppm i la màxima del 91% que son 168 ppm, la cadència baixa de 77 rpm. Desnivell positiu de 775 metres i negatiu de 780 metres.

El dimarts 11 de setembre al matí més, a la tarda suposo que anirem a la mani.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix