Aquest matí hem sortit el Fer, el Santi el Damià i jo.

El Damià ha aparegut amb una bici nova, una màquina de veritat. Una Specialitzed doble de 29”, tot carbono i XTR, Brain a darrera i a davant, una bici que ronda els 8500€! Deu ni dó, tot i que diu que la ha comprat d’exposició, li ha d’haver costat un dineral, a més amb 2×10.

Hem anat cap a Ribes, el Fer m’hga trucat que havia de canviar el neumàtic i que així guanyavem temps.

Hem anat cap a la zona del Pic de l’Àliga, la que es va cremar ara fa un parell de mesos, esta tot cremat, es molt trist, no ha quedat res.

Hem baixat fins al Pantà de Foix, el Damià va molt fort, no sé si es la bici o que ha pogut sortir més o les dues coses, però avui anava molt ràpid.

D’allà hem tornat per carretera fins al desviament de la Mahle i hem anat cap a Ribes, per anar a parar als Camils i tornada a Sitges per la riera de l’Atlàntida.

Sortideta curiosa de 52,42km que hem fet amb 2 hores 56 minuts a una mitja de 17,8km/h, el Santi li ha costat un pel, va un pel tocat de genoll. En total m’han sortit 2345kcal de consum energpetic, la velocitat màxima de 46,7km/h, la mitja de pulsacions de 129 ppm i la màxima de 173 ppm, la cadencia controlada, de 74 rpm, el desnivell positiu de 790 i el negatiu de 798.

Acabo les vacances amb 751,86km que he fet en un total de 58 hores 17 minuts a una mitja de 12,9km/h i un consum energètic de 43110kcal (no esta gents malament!), un desnivell positiu de 16879 i negatiu de 16968, es a dir més de 33800 metres de desnivell acomulat durant les vacances. Crec que no em puc queixar, he pedalat bastant.

La setmana vinent ja començarem les sortides de tardor, les de rigor fins acabar la temporada, encara ens falta un Sitges a Montserrat, a veure quan podem organitzar-ho per acabar bé la temporada.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix