Aquest matí he sortit a les 9 a probar la bici, es a dir, a intentar fer la ruta que vaig voler fer ahir i que em va donar problemes amb la bici, i avui l’he pogut fer sense problemes.

En principi la bici va com ha d’anar, va bé. Vaig canviar només 2 dels 8 coixinets del basculant, 6 dels quals son iguals. Vaig comprobar-ne 2 més, del que podía canviar, els de la vaina que agafa la part de darrera i la part de l’amortidor, la part superior, estaven bé.

Avui he notat un petit sorollet, com que tinc temps miraré els altres 2 coixinets que queden per comprobar i que tinc de recanvi per si haig de canviar-los, segons com els vegi, els canvio i llestos, en quedaràn 2 de recanvi.

També vull mirar que el pedal estigui en condicions i no s’hagi afluixat el cargol, bàsicament si el pegat d’Araldit segueix al mateix lloc, ho donaré per vàlid.

He anat fins a Báguena passant per San Martin del Rio, he pujat a la carena que hi ha a dalt de Anento i he anat fent la carena fins arribat al creuament que ens dur a Villa Jabalí a l’esquerre. Baixada ràpida, en principi amb un pel de por/cura per si el pedal feia algun moviment extrany, però crec que estarà tot bé, ho comprobaré més tard.

En principi demà dimecres sortirem amb l’Agustín i el Raúl, a veure si aquesta tarda li miro el soroll de la bici al Raúl i demà surt més content. Suposo que voldràn fer una animalada del tipus pujar al Cerro de Santa Cruz o quelcom per l’estil, ja veurem.

Avui m’han sortit 17,92km que he fet amb 1 hora justa pedalant, contant que he parat a Villa Jabalí una estona per fer un parell de fotos que deixaré al final del blog, la mitja de 17,7km/h amb una màxima de 46,7km/h, el consum energètic de 872kcal amb una freqüencia mitja de 128 ppm i una màxima de 167 ppm, prou bé i controlant el cor en cada moment, la cadencia perfecte, de 79 rpm i el desnivell de 333 metres positius i 337 metres negatius.

20120807_095712

Villa Jabalí

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix