Despres de perdre una estona al mati i 4 hores per la tarda ja tinc el problema dels coixinets arreglat. Tambe hem de contar els 190km de cotxe que m’ha costat anar de Villanueva de Jiloca a Zaragoza, pero estic de vacances…

He desmuntat el basculant de darrera de la bici, he tret dos dels 6 coixinets que dur, un d’ells no hi era fisicament, estava destrossat.

Els he pogut treure amb bastante feina imalgun cop de martell sobre d’una fusta i he marxat a Zaragoza a veure si en tenien, cosa que he pensat complicada al ser agost i per la tarda.

He anat a Rodamientos Zaragoza SL, no tenien SKF pero tenien coixinets, i els que no tenien m’els han buscat i portat, per tan problema sol.lucionat.

He cambiat els dos coixinets del basculant, encara en tinc 4 mes que canvia de cara a final de temporada, ara per ara suposo que podre seguir tirant tal i com estan, els dos de darrera estaven en bones condicions, els altres no els he comprobat, esperomque estiguin be.

He colocat i muntat els Crank Brothers Egg amb els nous rodaments, la pega es que el pedal que ha cascat aquest mati esta passat de rosca i no he pogut acabar d’apretar la rosca a tope, te un pelet de joc, poca cosa, menys d’un milimetre, pero te un pel de joc. Pr evitar problemes, he netejat la rosca i el cargol, que no he pogut tornar a treure i he posat un pel de cola d’impacte Araldit, espero que faci de tope i eviti que surti el cargo, mentre no surti no hi ha perill i gira prou be.

Dema al mati anire a probar la bici de nou, repetire la mateixa ruta d’avui, espero que no em deixi tirat la bici i pugui anar be.

Aprofitant he anulat la comanda de coixinets a Dr Cannondale que vaig ferahir a nit, he deixat nomes els altres components, ja tinc coixinets, tot i que noson bona marca, m’han de servir per sortir del pas.

Moraleja, els que aneu amb bici eviteu anar a rentar-la amb la maquina d’aigua a pressio, destrossa els rodaments i si es doble, vigileu els rodaments del basculant, de tan en tant s’han de substituir i revisar, evitareu mal de caps.

Raül
Publicat des de l’iPad, sense accents

Digues si t'ha agradat

Comparteix