La ultima sortida va ser el dissabte que vaig fer la Calcenada, ahir diumenge vaig descansar, festes a Villanueva de Jiloca i el cos li calia un descans.

Aquest mati he sortit amb la idea de fer una cosa curteta, de manteniment, he pensat que pujar a Anento i baixar per Villa Jabali podia ser una ruta curteta, d’uns 25km i que es fa amb una hora i poc, pujada forta i baixada rapida.

Ahir ja vaig veure que els coixinets del basculant estafen fets malbe, per tan, en vaig demanar de nou un joc sencer i els canviare a finals de vacances, per deixar la bici en condicions.

Avui, despres de passar Baguena m’he adonat que el pedal dret ha fet un soroll extrany, lo li he donat importancia, he tret el peu del pedal, he deixat girar els Crank Brothers i he tornat a posar el peu per anar pujant.

A final de la pujada, faltaven uns 10 metres per acabar, m’ha saltat el peu del pedal. El pedal ha quedat engantxat a la sabata i ha quedat l’eix del pedal nomes, putada grossa.

No duc tornavis pla a la bici, he mirat de cargolar-lo dee nou amb les mans, ha aguantat 2 pedalades i he decidit tornat, tranquilament sobre el seient i per carretera. Sort que m’ha passat avui, no a la Calcenada i sort que m’ha passat pujant, sino em dono una galeta de les grosses de veritat.

He mirat de desmuntar-lo, he trobat les boletes del coixinet girant entre mig d’un munt de greix i de ferralla. Trucada al Fer a BikeIT a veure que en pensava, m’ha fet enviar-li una foto mene he entrat a la web de Crank Brothers i he vist el video de canvi de coixinets dels Egg automatics.

El problema es que he trencat el coixinet, la meitat ha quedat a dins i l’altre meitat a fora. He desmuntat el pedal bo, he tret el coixinet i aquesta tarda anire a Zaragoza a veure si trobo unparell de coixinets nous per canviar-los.

La part dolenta es que he trencat el pedal, la part bona es que ha estat pujant, no va ser a la Calcenada i que aquest mati he sortit sol i amb poques ganes, per tan, cap problema.

Segons com, miro si em poso a desmuntar el coixinet del basculant que esta trencat tambe i miro si en tenen de canvi per canviar-lo, tot io que n’he demanat de nous, prefeixo ciclar amb un coixinet nou i la resta vells, que amb tots vells menys un de trencat.

No poso ni kilometres, n’haure fet uns 20 o 22, es a dir res, amb uns 45 minuts.

Dema mes i millor, espero.

Raül
Publicat des de l’iPad, sense accents.

Digues si t'ha agradat

Comparteix