Ahir diumenge vàrem sortir pel Garraf en David de Vilanova, el Fer i jo, i ens varen acompanyar el Sergi, l’Artur i l’Ignasi, tres dels 5 que farem la Epic Extrem a final de juliol.

Com que els convidats no havien vingut mai al Park del Garraf, els vàrem voleu fer una ruta on hi hagués un pel de tot.

Sortida del Caprabo a les 8:15 del matí, un pel tard, però amb sentit comú. El dia ens va acompanyar, ja que va estar núvol fins a última hora del matí, per tan no vàrem tenir una calor com es habitual en aquesta època de l’any

Pujada a La Fita, baixada a Jafra pels Holandesos, baixada als Massets des de Jafra i pujada per la trialera que hi ha a mà esquerra de la pujada normal encimentada, un cop a d’alt vàrem anar a buscar el GR5 que ens va dur a Can Grau.

Aquest tros no els va agradar gaire, anaven tots amb bicis rígides i nosaltres tres amb dobles, es nota la facilitat de ciclar per aquest camí, a més nosaltres ens coneixem el camí i ells no, per tan anaven dosificant forces, quan nosaltres ja sabíem on havíem de gastar-les.

Un cop a Can Grau vàrem tirar per pista cap a Olesa de Bonesvalls desviant-nos per la baixada a Santa Susana, d’on esta gravat el vídeo. Espectacular com sempre i pel que diuen els va agradar. El Fer com sempre, va volar, jo em dec fer gran, però tot i que crec que vaig baixar bé, no el vaig poder seguir.

D’allí la tornada típica cap a Olivella i passant per la urbanització on hi ha Can Lloses, però a dalt de tot, cap a Ribes on el Fer i el David ens vàrem deixar i cap a Sitges.

Vàrem acabar la ruta, tot i que a ritme lent, amb 45,98km (si més no jo, que vaig fer algun km de més). No puc fer cas de les pulsacions perquè no vaig parar el GPS al arribar a casa i em surten 14 hores, el que si puc posar es la cadència que em van sortir 71 rpm i 953 metres de desnivell positiu i 959 de negatiu.

Aquí us deixo el vídeo de la baixada a Santa Susana, la setmana vinent més.

 

Baixada a Santa Susana

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix