Avui hem sortit el Damià i jo, el Fer al final ha fallat, ahir vàrem sortir a córrer i suposo que avui ha tenir el cost molt tocat, feia anys que no corria.

Hem quedat a les 7:30 al Caprabo i a les 7:15 quan sortia del Garatge he notat una sensació estranya a la roda de darrera, he parat i he vist que al neumàtic li havia sortit un gra.

MERDA = a neumàtic per llençar. He tornat a corre cuita a canviar el neumàtic, tenia un Larsen TT LUST 2.0 per si de cas que he muntat. Hauré de comprar un neumàtic nou.

Primer he pensat que del cop de la caiguda de la última vegada que vaig sortir, però no tinc clar que sigui això o que sigui el líquid Tubess de Hutchinson que porto.

Demanaré neumàtics nous i líquid compatible per estalviar-me problemes.

M’he creuat amb el Damià que ja tornava a les 7:39 i hem fet la Fita, baixada pels Holandesos i pujada a Jafra, Budistes i tornada per darrera per anar a buscar la pista típica que porta a Campdasens.

Hem trobat un munt de gent a Campdasens, suposo que devia haver-hi algun trobada d’alguna colla de Sitges, he vist gent de Sitges, tots de blanc, algun tema de balls populars crec.

Baixada a Vallcarca i pujada per Mas Quadrell per anar a para a Sitges de nou. El Damià va tocat del bessó i li ha costat més de la conte la tornada, les pujades llargues li costen a part que li cal augmentar la cadència per anar millor.

En total m’han sortit 35,43km que hem fet amb 2 hores i 17 minuts, amb una velocitat mitja de 15,5km/h un consum energètic de 1795kcal. Freqüència cardíaca mitja de 124ppm i màxima de 169ppm, bastant baixet de mitja, no hem apretat gaire. LA cadència també m’ha sortit baixa de 71 rpm, habitualment vaig bé per sobre de 80 rpm i per sota de 90rpm, desnivell positiu de 793metres i negatiu de 802 metres.

El cap de setmana vinent més, espero que amb més gent, aquest cap de setmana hi havia molta gent fora.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix