Aquest matí hem sortit el Santi, el David i jo a fer la ruta de Les Gunyoles.

El Santi va molt lent, te una punxada a la cama de fa temps i porta tota la temporada ciclant molt lent i amb cadència molt baixa, així no li fa mal. Sembla mentida que ara vagi tan lent i fa un any era imparable, espero que torni a ser el Santi que vàrem conèixer en breu.

El David ha decidit Gunyoles i ens ha estat bé al Santi i a mi, l’anada ha estat bé, ens hem trobat una gent de Ribes que anaven a esmorzar a Sant Sadurní d’Anoia, entre ells hi havia el Marcos amb una bici de ciclocròs, per mi un pel “bestia”, però ell diu que va bé i pel tipus de ruta que hem fet avui, cap problema.

A la baixada de Gunyoles he notat com que el seien anava fluix, al parar he vist que la tija de carbono de la bici s’havia escardat, suposo que la vaig apretar massa i segurament algun dels cops que m’he donat últimament han ajudat, així que ara tinc certa urgència en trobar una tija nova.

Si puc repetiré amb una de carbono, però si tarden molt miraré de passar-me per BikeIT a veure si me’n deixen una de mentre.

L’altre pega del dia, sempre ha de passar quelcom, es que no m’ha funcionat el pulsòmetre. Li vaig deixar la cinta de pit al Sergi del gimnàs perquè mires si fallava la seva o era la pila, no sé que hi ha fet que avui he anat sense pulsòmetre tot el dia, i la veritat es que estic acostumat a controlar la cadència i les pulsacions per tal d’aguantar bé, he anat bé, però un pel cec.

En total ens han sortit 44,52km que hem fet en 3 hores i 6 minuts, a un ritme de 14,3km/h que aquesta ruta l’hem feta el David Ocariz i jo a mitges de 20km/hora. La velocitat màxima de 43Km/h amb un total de 2190kcal consumides en el meu cas, la cadència baixa de 70rpm amb 800 metres de desnivell positiu i 794 metres de negatiu.

La setmana vinent més.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix