Aquest matí havíem planificat fer una ruta de dia sencer, inicialment era de dos dies perquè el Fer i el Vitic amb la botiga no podien, al final la vàrem moure a sortida d’un sol dia i per acabar-ho de matar, hem sortit el Gaizka, el David Ocariz i jo, per tan han fallat tots igualment.

Hem anat a fer la ruta de la cursa de l’any passat que sortia de Canyelles, tot i que la vaig empalmar per sortir de Sitges, cap problema.

L’anada ha estat bé, fins a Ribes hi hem anat el Gaizka i jo i hem quedat amb el David a Ribes, on hem sortit els 3 plegats en direcció cap al Montgrós per acabar a Canyelles.

Des d’allà, on per cert el Garmin 705 s’ha reiniciat i he hagut de posar de nou a cero el contakilòmetres , hem començat la cursa, on jo sense saber-ho la vaig planificar el revés, per tan l’hem fet en sentit contrari.

Ha estat prou bé, hem anat agafant camins que fem habitualment quan fem Les Gunyoles, però apareixent des de pistes diferents, es una zona molt ample per conèixer.

Parada a l’Arbossar del Penedès a esmorzar, llesta de pa de pagès a la brasa amb botifarra i un parell de mitjanes, perfecte.

Al la tornada ens hem quedat al cap d’amunt del castell de Sant Miquel d’Olèrdola i d’allà hem decidit anar cap al pic de l’Àliga en contes de baixar Canyelles i tornar a pujar cap a Vilanova.

El David ha tirat, anava just de temps i el Gaizka anava molt mort, així que hem tornat tots dos per la via més ràpida, variant cap a Ribes i per pista fins a la recta de la matí i per carretera fins a Sitges.

Al meu GPS han sortit 78.52km que hem fet amb 6 hores 32 minuts, en total el meu consum energètic ha estat de 4019kcal, amb una mitja de 12km/h aproximadament, contant parades, no he parat el GPT per tan m’ha contat l’esmorzar com a ciclable.

Freqüencia mitja de 134ppm, màxima de 164ppm, cadència de 71rpm baixa i amb 1758 metres de desnivell positiu i 1692 metres de desnivell negatiu.

Us deixo una foto de tots 3 al cap d’amunt del pic de l’Àliga tornant, prou cansats i torrats pels sol.

La setmana vinent més.

Digues si t'ha agradat

Comparteix