Aquest matí de dissabte he sortit sol amb bici.

La idea era anar a correr, però segueixo amb la fastitis plantar dels nassos i em fa mal la planta del peu, com que la sabata de btt es molt rígida, puc pedalar sense problemes i mentre vaig esperant que el peu es recuperi.

No he anat a fer temps, ja que demà volem sortir i fer una tirada llarga, segurament farem uns 75 o 80km, per tan haig de guardar forces i cos.

Al final he posat la pantalla de temps quan arribava a Sitges i m’he endut una sorpresa interessant, tot i no anar a donar-li he fet un temps molt bó.

He sortit de mig del poble, no pas del caprabo, per tan quan he mirat el temps tornant a l’alçada de l’Aldi i he vist 2 hores 12 minuts m’he adonar que si que li he donat un pel més de la conte, tot i que no ho he notat. He acabat amb 44,47km que he fet parant el crono a la porta de la casa dels meus pares, on estic dormint ara amb 2 hores 19 minuts, amb una mitja de 19,2km/h i un consum energètic de 2102kcal. Velocitat màxima de 49.8km/h, freqüencia cardíaca mitja de 141 ppm i màxima de 165ppm (no massa alta, aìxò vol dir que no ens hem passat de ritme), cadencia de 79rpm i desnivell positiu de 798 i negatiu de 780 metres.

Demà més, volem empalmar una cursa que es va fer a Canyelles l’any passat des de Sitges i tornar per Vilanova. Hem quedat a les 7:30 al Caprabo amb la idea d’arribar a Sitges cap a les 14:00 aproximadament, si alú li ve de gust, ja ho sap, al Caprabo demà.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix