Aquest mig dia he pogut sortir amb bici, he treballat des de casa i he pogut fer una escapada.

No tenia gaire clar que fer, però per falta de temps he decidit fer Vallcarca, Campdasens i tornada.

Habitualment poso el cronòmetre a cero a la Farmàcia Benazet, tan al sortir com al tornar, tinc calculat que el temps que necessito es 1 hora 19 minuts l’any passat i aquest any vaig arribar a fer-ho amb 1 hora 14 minuts.

Com que m’he trobat bé, he apretat bastant, m’he proposat mirar de baixar temps i ho he aconseguit.

M’ha sortit 1 hora, 10 minuts i 33 segons just en aquest tram que son 25,39km. La mitja de 21,6km/h amb una cadència de 82 rpm i pulsacions mitges de 157 ppm i màxima de 177 ppm es a dir 83% de mitja i 96% de màxima.

En total la ruta ha estat de 1 hora 15 minuts i m’han sortit 26,32km, però el tros que m’interessava l’he fet amb un temps espectacular.

Tenia clar que si aconseguia pujar bé, la resta hauria de sortir més o menys bé. La fita l’he pujat per sobre de 16km/h, sempre assegut i amb cadència alta, sobre 90 rpm, a dalt de tot m’he posat de peu i he baixat la cadència, he passat pels caçadors amb un quart d’hora aproximadament, la baixada fins a Vallcarca es molt ràpida i entre setmana ni hi ha perill de trobar gent, així que m’he deixat anar i m’he agafat fort al manillar.

Els primers metres d’asfalt fins arribar a la pista de ciment que puja a Campdasens l’he fet de peu amb plat mitja i 3 o 4 pinyons, molt ràpid. La pista de pujada a Campdasens amb molinet i jugant amb 3 o 4 pinyons i la cadència, sobretot mantenint una cadència per sobre de 80 rpm i no per sobre de 95 rpm.

A partir d’aquí es puja ràpid, he arribat a la última casa abans d’encarar la última pujada de ciment i arribar a dalt de tot amb 49 minuts i poc, a partir d’aquí la baixada es rapidíssima. Amb una hora i menys d’un minut passava per davant de la casa dels holandesos, ja tornant.

He baixat volant, al migdia es hora de dinar i entre setmana, res de res.

He parat el crono just al semàfor amb una hora, deu minuts i uns quants segons, espectacular.

La veritat crec que aquest any estic en forma com no ho havia estat mai abans, el cor em va molt més lent i em sento molt lleuger. Suposo que el cap també fa, però de físic, no em puc queixar, respon prou bé.

La propera sortida el diumenge vinent, tot i que la resta sortiran el dissabte i alguns repetiran el diumenge.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix