Aquest matí hem sortit el David Ocariz i jo, per temps i per la meva espatlla teníem com a objectiu fer Les Gunyoles.

Hem quedat a les 7:30 al Caprabo i ens hi hem posat.

El Garmin 705 s’ha reiniciat abans d’arribar al Caprabo, no m’havia passat mai. La pega es que no m’he adonat que no em contava kilòmetres ni temps, per tan es la tercera vegada que faig les Gunyoles i no em deixa registre.

Hem anat a un ritme molt ràpid, el David va molt fort i jo m’he trobat a gust amb l’espatlla ja mig recuperada.

Ha anat tot molt bé fins a la tornada, a pocs kilòmetres d’arribar a la part d’asfalt, el David ha punxat la roda de darrera amb una llauna o un ferro. La pega es que li ha fet un tall a la coberta que hi cabien dos dits, la càmera Slim que duia no ha pogut parar el cop, tot i que s’ha comportat molt bé, el forat era descomunal.

Hem tallat la Slim i l’hem posat per fer de tap del forat del neumàtic i amb una càmera nova hem anat tirant, tranquil·lament, ja que la cosa estava agafada amb pinces fins agafar la carretera i d’allà ell ha tirat fins a Vilanova i jo cap a Sitges a l’alçada de Can Lloses.

Haurà de comprar neumàtic nou i llestos, la veritat es que la càmera Slim m’ha donat molt bones sensacions, es un tubeless diferent, però per tenir en conte.

A mi em deuen haver sortit uns 45 kilòmetres aproximadament, que amb la parada els he fet amb 2 hores i una miqueta més de mitja hora. La veritat es que el ritme que dúiem era de mitja de 20km/h, prou ràpid, llàstima de l’incident, però no ha estat res. Ja tenim excusa per repetir-la de nou i intentar millorar el ritme.

La setmana vinent més.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix