Era una cursa propera a casa i ni jo ni Mario ens ho vam rumiar, una marxa de 30 km. o la cursa de 50 km., a les 8:30 érem allà, davant del Calipolis al Passeig marítim, una breu explicació de la pedalada, avituallaments, un petit canvi de recorregut…….tots en caravana fins el “nostre” Caprbavo i d´allà amunt, a córrer.

El camí de la Fita va servir per estirar el grup, algú allà ja demanava una avituallament, passem caçadors, trenquem cap a Vallcarca, passem Vallgrassa fins la Plana Novella i rodem un parell de km. per la pista a Begues fins que girem a l´esquerra, en el gps em posa que es el camí vell de Vallgrassa a la Plana, molt guapo i ràpid.

Creuem per darrera el budes, “avituallament” i seguim, baixem per la pista que condueix a Sitges i girem direcció la Fassina, pugem a quatre camins i seguim recte deixant el tornillo a mà dreta. Aqui es dividia el grup entre els de la curta i la llarga, seguim per la llarga fins la carretera que va  a Can Grau, una mica abans girem a l´esquerra per la pista que condueix a Olesa, en un km. control de pas i trenquem a l´esquerra baixant pel camí del Pou Tenar, això diu el gps, un camí brutal, ràpid, sense massa dificultat, estil el de Santa Susanna, no el coneixia.

Arribem a la carretera d´Olivella, uns metres d´asfalt i a la dreta paral.lel als cotxes durant uns km. un camí ja molt ciclat en les nostres sortides. Arribem a Olivella i tombem a l´esquerra, urbanització Mas Mila una mica més endavant es tornen a trobar la cursa i la marxa, una mica de tap en algún corriol però ja estava fet, Sant Pere, urbanització Rocamar fins a la la carretera del Golf.

M´han sortit uns 53.53 km. en 2:56 min., amb una mitja de 18.21, i unes 2260 kcal, tot i que la organització m´ha posat 3:01 min., en posició 105, no està malament amb més de 650 persones entre cursa i marxa. Una bona mitja suposo que també en el fet que la majoria de camins m´els coneixia prou bé.

David de Vilanova, la pròxima……..Marató dels Monegres….:((

Digues si t'ha agradat

Comparteix