Avui he sortit, molt d’hora cap a les 6:30 amb llum amb intenció de fer la ruta de Les Gunyoles. No tenia idea d’agafar la bici, volia sortir a córrer, però encara tinc el peu esquerra que molesta, per tan prefereixo deixar-lo descansar i demà faré la cursa de Bombers, son només 10 km i espero poder acabar-la bé.

La ruta de Les Gunyoles es la típica ruta ràpida, amb poca dificultat i que he fet en temps bons, sobre tot anant sol que pots apretar un pel més i anar a un ritme ràpid.

La d’avui no ha estat diferent, m’han sortit des de la porta de casa 41,12km que he fet amb 2 hores 14 minuts, contant que habitualment poso el crono a cero al Caprabo i el millor temps son 2 hores 12 minuts, crec que encara estic en forma i porto un bon ritme. La mitja prou alta, de 19,2km/h, velocitat màxima de 46,7km/h, suposo que baixant de Les Gunyoles, ja tornant, hi ha unes baixades molt divertides. El consum energètic de 2032kcal, avui em puc menjar alguna cosa dolça 😉 la freqüència cardíaca mitja de 144 ppm, prou bé, segueixo amb una mitja molt més baixa que fa uns mesos, es nota l’entrenament i 167ppm de màxima, que es un 90%, també prou baixa, al gim fent spinning arribo a 97%. La cadència perfecta, de 81rpm amb un desnivell positiiu de 772 i negatiu de 778, es una ruta molt planeta i que amb les rodes un pel més inflades de la conte, es pot anar molt ràpid.

Ara si, suposo que fins d’aquí a 2 o 3 setmanes no tornaré a agafar la bici ni a publicar, el dijous vinent dia 26 d’abril em treuen el titani de la clavícula i hauré de fer un pel de repòs, si més no, fins que el tall cicatritzi de forma correcte.

Apa fins a la propera, salut i pedals!

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix