Avui hem sortit el Damià i jo.

Hem fet una ruta bastant ràpida, hem sortit cap a Ribes per anar a parar a darrera del cementiri d’Olivella, tornar per la riera i anar fins els Massets, pujada a la Plana Novella i tornada per Vallgrassa.

M’han sortit 42km amb 2 hores 33 minuts, ruc de mi, he esborrat la ruta sense adonar-me’n, per tan no la tinc per poder donar el detall exacte de km. He calculat que la mitja es de 16,5km/h (una simple regla de tres), però m’hagués agradat veure el detall de la ruta, consum energètic, cadència, etc. Resumint sóc un pel desastre.

La ruta ha estat bé, el Damià ha patit un pel d’esquena, suposo que falta d’entrenament, jo m’he trobat prou bé, segueixo amb pulsacions baixes i em costa molt de pujar-les, entenc que es culpa de l’entrenament, però no es dolent.

Ahir vaig fer un canvi de pastilles de darrera de la bici, anaven molt justes i he anat tota la ruta amb la roda de darrera un pel frenada, espero que la propera vegada que l’agafi ja comencin a gastar-se i ja s’aposentin de forma correcte.

La setmana vinent no sortirem, diumenge volem fer la cursa de Bombers i si puc dissabte sortiré una mica a córrer per muntanya, l’altre dijous em treuen la peça de la clavícula i estaré un parell de setmanes sense agafar la bici, haig d’esperar a que el tall es tanqui del tot abans de fer l’”indio” de nou.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix