Aquest matí hem sortit el Fer i jo sols, suposo que entre la Mona, la Setmana Santa, les Vacances i alguna cosa més, no ha pogut sortir ningú més, excepte el David de Vilanova que ja va avisar, sortia ahir i abans d’ahir i avui descans.

He passat a recollir el Fer per casa seva a les 7:40 aproximadament, sense cap idea de ruta fixe, però amb la intenció d’estar a casa d’hora. Hem anat cap al Mongrós, per donar-li la volta, passar per la urbanització Les Americas i anar a parar a Canyelles. Hem pujat el pic de l’Àliga per asfalt, per cert, es etern, però ens n’hem sortit bastant bé.

D’allà la tornada a Vilanova, a Ribes i després a Sitges ja sol per la via ràpida i normal, no teníem gaire temps, m’he quedat sense pastilles de darrera i no teníem gaire clar com estaria la trialera que passa per la vall de les muntanyes després de la ploguda de la setmana passada, ja estava un pel tocada per les pluges de fa mesos.

En total ens ha sortit una ruta de 44,58km, si més no a mi que la he fet des de Sitges, el Fer uns 12 km menys. La he fet amb 3 hores i 47 minuts, hem parat molt poquet avui, hem anat bastant per feina, la mitja ens ha sortit de 16km/h, no esta malament, la màxima de 48,7km/h, suposo que baixant el pic de l’Àliga, el consum energètic en el meu cas de 2381kcal, cadència mitja de 76rpm i el desnivell 1035 positiu i 1053 negatiu. La part més curiosa son les pulsacions, estic anant molt baix i em costa molt de pujar-les, em passa des de fa un mes i mig aproximadament, suposo que estaré un pel més entrenat i el cor ha de treballar menys per fer el mateix exercici, m’ha donar de mitja 126ppm i la màxima de 154ppm. Crec que la mitja deu estar unes 6 o 8 pulsacions per sota del que tenia en el millor dels casos l’any passat, prou content.

Us deixo una foto del Fer i meva al cim del Pic de l’Àliga, a Canyelles.

La setmana vinent més.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix