Era tot un repte que el meu amic Mario em va proposar aquesta mateixa setmana, però vaig acceptar, eren les 7.30 del matí amb una temperatura molt agradable, sense gps i amb la incognita de saber arribar, “serà una aventura”, va ser el seu últim watsup la nit abans.

Vam enfilar el Garraf per Mas Alba, gir a la dreta direcció Vallcarca, creuem la carretera del rat penat, Vallgrassa i la Plana Novella. Pedalem per la “bonica” pista que ens condueix a Begues, fem un petit avituallament en un super i seguim sense perdre massa temps, baixem per les vermelles direcció Torrelles, després d´uns petits moments de pérdua per diferents corriols arribem a Catalunya en miniatura on ja encares Sant Vicenç i Molins per carretera.

En Mario coneixia una pista per sortir de Molins direcció Vallvidrera, una bona pujada d´uns 30 minuts constants empalma amb el camí de Santa Margarida que segueix pujant uns 4 km. més fins trobar-se amb la carretera Molins-Vallvidrera. Després d´estar pràcticament 1 hora de pujada ens va saber glòria trobar asfalt, ja veiem perfectament l´objectiu final.

Adelantant cotxes que volien entrar al parc d´atraccions arribem a la basílica del Tibidabo on fem la foto de rigor tot orgullosos del repte aconseguit. Baixada ràpida per la rabassada, carrer Balmes, Aragó fins a Sants. En total han sortit uns 70 km. en 4:33 min., amb una mitja de 16 km/h i unes 2990 kcal cremades.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix