Aquest mati hem sortit el Gaizka el Santi i jo.

Aquest cap de setmana m’he quedat i hem pogut coincidir, llàstima que tan el Fer com el David estaven malalts amb massa mocs. N han pogut venir.

La idea era anar a fer una sortida curta, curta vol dir que hem sortit a les 8 del mati i volíem estar de nou a casa a les 10:30 o a les 11 com a molt tard.

Hem pujat la fita, baixat els Holandesos, pujat a Jafra i pujat els Massets per la trialera que va paral·lela a la pista que puja encimentada. La veritat es que ha estat mes una sortida lúdica que no pas una sortida per entrenar, hem fet moltes paradetes per parlar del mon i de com evolucionen les coses.

Després hem anat fins a Olivella per tornar cap a Sitges pel camí de sempre que va junt a la carretera, que puja per pista fins a la urbanització que hi ha a sobre de Can Lloses i que ens porta de tornada de forma rapida.

A les 10:35 estàvem a Sitges de tornada, mentre el Santi encara havia de tornar fins a La Plana Novella, el Santi es el Santi…

A mi m’han sortit 32,64 kilòmetres que hem fet amb 2 hores i 8 minuts pedalant, tot i que en total han estat 2 hores molt llargues, hem de contar que hem gastat una molt bona estona amb paradetes. El consum energètic ha estat de 1656kcal, m’ha donat per menjar un pel més de la conte, amb una cadència de 73rpm potser un pel baixa, amb una mitja de 15,2km/h, lentots però bé una màxima de 55,8km/h i de ppm he fet 167 de màxima i 132 de mitja. 798 metres positius i 776 negatius.,

Us deixo unes fotos de la sortida d’avui. En el meu cas ja no crec que torni a sortir fins a l’abril, intentarem esquiar una miqueta mes, tot i que neu no n’hi ha gaire

 

20120310_084558

El Santi de grog i el Gaizka de vermell

20120310_093313

Arribant al cementiri d’Olivella

20120310_084553

De tornada cap a Sitges

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix