Aquest matí hem sortit, el Santi, el Gaizka, el David i jo (Raül). Hem quedat a els 7:30 al Caprabo tot i que hem acabat sortint a tres quarts de vuit. La idea era fer la baixada de la trialera que va a Santa Susana, pujant la fita, baixada dels Holandesos, pujada a Jafra baixada a Olivella, pujada encimentada dels Massets a quatre camins, GR5 cap a Can Grau i per la pista que ens dur a Olesa de Bonesvalls fins el corriol que baixa al pla de Santa Susana.

L’anada ha estat bé, hem anat a bon ritme, millor que la setmana passada, tot i que la trialera de Quatre Camins fins a Can Grau ha costat més del que ha costat alguna altre vegada.

La baixada de la trialera de Santa Susana es i ha estat molt divertida, molt ràpida i molt llarga. El Gaizka ha passat primer, ha volat baixant, tan que l’he perdut i a mitja baixada creia que m’estava esperant i no, ha caigut, s’ha posat de nou a la bici i just arribava jo, es a dir, ha volat. Després de la caiguda ha seguir baixant molt ràpid.

He gravat la baixada amb la GoPro, la pega es que he filmat a HD i redueix l’angle, que gravant a 960 no, per tan no es veu tan bé com hauria. Espero poder fer-la de nou el proper dia i gravo a 960 amb 170º d’obertura de l’objectiu.

La tornada pel corriol que hi ha al costat de la riera que va de Ribes a Olivella, fins arribar al cap d’amunt de Valles Altos i cap a Sitges.

El temps prou bo, boira de bon matí i fred als ossos, però suportable i quan ha sortit el sol i ha marxat la boira, fins i tot hi ha hagut algun moment de calor, no excessiva, però prou bé.

A mi m’han sortit 36.73km que hem fet amb 2 hores 35 minuts, la mitja de 14,2km/h (un pel lent, però correcte) amb una màxima de 51,7km/, 1816kcal de consum energètic, cadència de 73rpm, a 128ppm de mitja i algun pic que m’he plantat amb 164ppm (baixes tan la mitja com la màxima, últimament el meu cor no puja, crec que estic començant a agafar forma) i amb un desnivell positiu de 926metres i un negatiu de 906 metres.

El David l’hem deixat a mitges, havia de tornar a Vilanova, per tan li han sortit alguns kilòmetres de més i el Santi ha vingut de la Plana Novella i havia de tornar, per tan li han sortit 20km de més, deu ni do.

Suposo que la setmana vinent faré muntanya, espero que pugui publicar el David, si surten.

Aquí el vídeo de la baixada a Santa Susana, amb HD i gravant amb la GoPro a a140º, poc, amb 170 es veu molt millor.

 

Santi, David, Gaizka i jo (Raül) 18 de març del 2012–garrafenbtt

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix