Amb bones sensacions, l’spinning funciona.

La última sortida va ser el 26 de desembre dia de Sant Esteve. Avui he sortit sol, ahir varen sortir la resta menys el David de Vilanova que va anar a una cursa, mirar el post d’abans.

He sortit a les 8:15 del matí, matí de diumenge de carnaval amb un munt de soroll aquesta nit.

La idea era pujar la fita a ritme, baixar a Vallcarca i pujar a Campdasens amb un ritme com el de l’any passat.

Fita assolida, he arribar al cim de Campdasens per sota de 53 minuts, això si, he pujat la fita no per sota de 10km/h, deu ni dó. Suposo que la temperatura ajuda a que es pugui fer a aquest ritme, marcava 7,5 graus a la Farmacia de Can Benazet.

D’allí tornada per darrera i baixada a Jafra pels Holandesos (casa nova), baixada als Massets i pujada per la trialera que hi ha a mà esquerra. Estava bastant seca, poca humitat i només he posat el peu un cop, content.

D’allà tornada per Valles Altos, agafant muntanya per la riera fins a Sitges.

En total m’han sortit 33,8km que he fet amb 1 hora 52 minuts, a una velocitat mitja de 18km/h, deu ni do. 1783kcal de consum energètic, mitja de 148 ppm i màxima de 170 ppm. Crec que el kit es la cadència, portar-la entre 80 i 90 rpm es la fórmula per anar ràpid i que el cos es comporti bé, avui m’ha sortit una mitja de 78 rpm, perfecte de mitja contant que a la baixada es zero. 840 metres de desnivell positiu i 849 de negatiu.

La propera sortida suposo que serà quan acabi la temporada d’esquí, cap a finals de març. Espero que la resta segueixin sortint, jo per ara em veig amb cor de seguir-los.

Apa A10 i bon carnaval.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix