Un mes abans d´aquesta cursa, quan ens vam inscriure, ningú havia sentit a parlar d´un front siberià que ens envairía durant una setmana, però res, allà estàvem, a Sant Pau de l´Ordal, amb dos graus negatius, el meu amic Mario i jo disposats a pedalar com fos tot desafiant el fred brutal.

Vam trigar en entrar en calor, com no, però uns primers km. per pista donen pas a una sèrie de corriols petits i estrets que fan una cursa molt distreta, molt trencacames amb un perfil de pujades i baixades constants enmig de boscos sense Sol i amb bastant fred.

32 km. llargs amb un desnivell de 1000m. fets en 2h. i 30 min., un temps bastant bo ja que a 5 km. del final s´em va trencar una cala i va ser difícil pedalar fins l ´arribada. Bona organització amb botifarrada al final.

Digues si t'ha agradat

Comparteix