Al final ahir no vàrem sortir, en canvi ho hem fet aquest matí.

Hem quedat a les 8:30 al Caprabo amb el Fer, per fer un Campdasens i alguna cosa més, bàsicament per ajudar a baixar els torrons i l’excés de tiberi de festes.

El Fer va un pelet baix de forma, ha de tornar a agafar el ritme. Pujant va molt lent, baixant com sempre, com un llamp.

Hem fet Campdasens i al tornar hem baixat pels holandesos, Jafra i pujada al Massets per la trialera de l’esquerra, d’allà cap a Ribes i a Sitges.

En total m’han sortir 34.42km que he fet amb 2 hores 18 minuts. Ritme de 14,9km/h, amb una màxima de 52,3km/h i un consum energètic de 1766kcal. 137ppm de mitja de pulsacions amb un màxim de 172ppm, la cadència baixa, de 68rpm i desnivell positiu de 812 metres i negatiu de 881 metres.

Avui ja s’ha notat l’hivern, estic seguir que a algun punt, sobre tot a baix a Vallcarca on no hi toca el sol i la gebre estava gelada estàvem rondant els cero graus. Pel cos cap problema, però les mans i els peus estaven freds.

Jo particularment ja deixo la temporada 2011 i la 2012 la començaré tan bon punt acabi la temporada d’esquí, ara toca neu. Cap a l’abril torno a publicar.

Espero que la resta segueixin sortint, tot i que no porten gaire bé lo del blog.

Bones festes a tothom.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix