Avui hem sortit el Fer i jo sols, hem quedat a les 7:30 a casa seva a Sant Pere de Ribes.

La idea era sortir, sense lloc fix, tot i que hem anat decidint sobre la marxa, volíem rodar i tornar a trobar sensacions sobre de la bici. En el meu cas, perquè des de novembre que no sortia i en el cas del Fer perquè des que ha estat pare, no ha pogut dedicar els mateixos esforços a fer esport.

Hem anat cap a Vilanova, agafant la pista que agafem habitualment per anar al Pantà de Foix, després em fer un desviament cap a la ruta que tenim marcada con a Challenger i ens hem ficat per un corriol que no coneixíem, hem anat a parar a l’inici de la pujada de ciment que porta a la Casa Alta. L’hem pujat i hem tornat per la trialera de la Riera que esta en millors condicions que la última vegada que varem sortir amb l’Oscar de l’Izarra.

Pujada fins a Canyelles i baixada per la trialera llarga que porta a les rotondes d’entrada a Vilanova, per darrera dels cines Lauren. D’allà a Ribes i a Sitges, sense gaire volta.

En total a mi m’han sortit 39,60km que he fet amb 2 hores 43 minuts, tot i que en total han estat més de 3 hores, hem de contar alguna parada. La mitja de 14.6km/h, la màxima de 52,6Km/h amb un consum energètic, en el meu cas, de 2021kcal. 134 ppm de mitja cardíaca arribant a una màxima de 175ppm, la cadència de 70 rpm i el desnivell positiu de 856 i 860 de negatiu.

Demà al matí farem de nou una sortideta, quelcom curt, segurament anar fins a Campdasens i alguna cosa més, ja si que serà la última de l’any i en el meu cas de la temporada, ja que comença la neu i fins a l’abril, poca bici. Segurament quan hi torni ja m’hagi tret el titani de la clavícula.

Apa A10

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix