Avui he treballat des de casa, havia d’anar al cole de la meva filla a una reunió amb la profe i he aprofitat per sortir amb el Fer i l’Oscar de l’Izarra.

No havíem sortit mai plegats i varem quedar a Vilanova.

Hem fet una sortideta xula però curteta, hem anat fins a la casa alta i tornar.

La baixada estava un pel complicada, ja que les últimes pluges han fet malbé el camí de baixada i l’han convertit en una trialera no del tot ciclable.

L’Oscar ha caigut, res greu, una rascada al colze esquerre i s’ha dislocat el dit petit de la mà esquerra, però li he adreçat ràpidament i no ha patit gent, per tan tot sol.lucionat.

Demà tindrà tiretes i li farà més mal el cos, però es el preu que té agafar la bici molt de tant en tant.

Suposo que abans sortia molt, perquè dur una bici molt xula. Es una Stumpjumper d’alumini amb Brain, XTR y SRAM X0 a tot arreu, Fox automàtica a davant, bons frens, bons bujes, bones rodes, en resum una bona bici.

Ell s’ha quedat a Vilanova i la tornada a Sitges l’he feta amb un tros per carretera, anava just de temps.

A mi m’han sortit en total 42,37 kilòmetres que he fet amb 2 hores 29 minuts, a un ritme de 17km/h i un consum energètic de 1958kcal. Baix de pulsacions, ja que el ritme ha estat més lent, 132ppm de mitja i 167 de màxima, per sota de les sortides habituals i una cadència de 71 rpm. Desnivell positiu de 619 metres i negatiu de 674 metres.

Ara ja no crec que torni a sortir fins el cap de setmana del 24/25 de desembre, si puc. Serà la última sortida de l’any, sinó la d’avui serà la última.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix