Aquest matí he sortit sol, no ha pogut acompanyar-me ningú. He sortit a les 7:30 de Sitges per fer la ruta de Les Gunyoles.

Ruta molt rodadora i ràpida. No he anat a fer temps, sinó a ciclar, he tardat un pel més que el meu millor temps.

La veritat que es he passat un pel de fred. He sortit de llarg, cap problema al cos i a les cames, però a les mans i als peus he notat la humitat a les valls i el fred m’ha calat, fins al punt que fins i tot amb sol a la tornada, he tingut un pel de fred.

En principi avui era la última sortida de l’any amb la resta de gent, tot i que miraré de sortir un parell més de dies, però segurament no puguem coincidir tots.

Els 2 propers caps de setmana estem a Vail (Colorado) esquiant i el cap de setmana següent estaré a Las Vegas per feina, així que el proper cap de setmana que espero poder agafar la bici, encara que sigui un moment, serà el del 24 i 25 de desembre, males dates per sortides amb més gent.

Particularment ja començo la temporada d’hivern, es a dir a esquiar i deixaré de sortir els caps de setmana, ja que anirem a la neu, espero poder seguir sortint ni que sigui un dia entre setmana poca estona, però per mantenir la bici i les ganes, em va molt bé mentalment i físicament m’agrada molt.

La sortida d’avui ha estat de 42,39km que he fet amb 2 hores 27 minuts, crec que el millor temps amb aquesta ruta es de 2 hores 18 minuts, per tan uns 9 o 10 minuts de més, té sentit pel ritme, no he volgut apretar gaire i les baixades, anant sol i amb humitat i un pel de fred no he volgut córrer. La mitja de 17,2km/h, la màxima de 53,9km/h, calculo que ha estat baixant de Les Gunyoles, hi ha baixades molt ràpides, el consum energètic de 2079kcal, prou bé tot i que no gaire alt, pel fred, no he begut gaire aigua tampoc. 144ppm de mitja, 173ppm de màxima i cadència de 76rpm, prou bé, com sempre a la ruta, desnivell positiu de 766 metres i negatiu de 792 metres.

Fins a la propera, que no tinc clar quan podrà ser, comencem a hivernar.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix