Aquest matí hem sortit el Santi, el David, el Iuri i jo, el Fer ha fallat a última hora, suposo que haurà passat mala nit.

La idea era intentar fer quelcom abans de que ens enganxes la pluja, que així ha estat.

Hem fet La Fita, baixada a Vallcarca passant per Mas Quadrell i pujada a Can Granada i a Campdasens, la tornada hem anat cap a Vallgrassa i hem tirat per carretera fins a Can Grau.

Allà ha engegat a ploure, el Iuri ha punxat la roda de darrera i hem decidit tornar pel GR5 de tornada fins a quatre camins.

Allà ens hem dividit, el Iuri i el David han tirat cap a Can Lloses per anar a Ribes i d’allí fins a Vilanova i el Santi i jo hem tornat cap a Sitges.

El Santi tenia temps de sobres i ha decidit tornar cap a Olivella per anar a votar, amb bici es clar.

Ens hem mullat un pelet, poc, però suficient com per posar-nos perduts de fang. A mi per mala sort, se m’ha fet malbé o s’ha desajustat la Joplin 3, diguem que en contes de quedar fixe, baixava uns 5 centímetres. He aconseguit pujar un pelet de res l’amortidor, per mirar de tornar de la millor manera possible, he tornat a posar la de carbono i miraré que nassos li passa, segurament sigui alguna tonteria de falta d’aire (espero).

La setmana vinent més, per mi la última de novembre i amb mala sort la última de l’any, ja que al desembre estic pocs caps de setmana a casa, entre la feina i les vacances…

Resum de la ruta d’avui, a mi m’han sortit 36,91km que he fet amb 2 hores 17 minuts, una mitja de 16,1km/h, no esta gents malament, una màxima de 54,2km/h amb un consum energètic de 1958kcal, ja he paït el sopar d’ahir. 138 ppm que es un 75% de mitja i 171ppm que es un 92% de màxima, suposo que pujant la fita, ens hem passat un pelet de frenada, però m’encanta pujar la fita. La cadència de 73rpm i el desnivell positiu de 931 i el negatiu de 925.

Un deixo un vídeo de la baixada a Vallcarca per Mas Quadrell. No es gran cosa, però sortim els quatre que hem pedalat avui.

Baixada a Vallcarca des de Mas Quadrell

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix