Pasaven 10 minuts de les 9 del matí quan vaig arribar a l´esplanada del Camp Nou on el les 10 es donava sortida a la XVII pedalada Barcelona-Sitges, ens vam ajuntar un grup de Sant Pere i Sitges.

Era una marxa que volia fer ja que es un trajecte que faig diàriament en cotxe i em feia gràcia poder fer-ho en bicicleta sense trànsit ni perill.

La sortida va ser bastant caòtica degut a la quantitat de gent inscrita, 2000, tenint en compte que aquesta era gratuíta. Vam sortir direcció Esplucues, Sant Juan d´Espí, Sant Boi, Viladecans, Gavà, Castelldefels….tot aquest troç pràcticament el fas en caravana fins arribar a les costes que,  tallades per l´ocasió, el grup es divideix.

Enmig d´un ambient festiu amb tot tipus de bicicletes i edats vam arribar a Sitges desprès de 42 km. en 2 hores. Parlaments, sorteig,  beguda i samarreta de regal. Veient els núvols com anaven tapant l´ambient vaig desfilar ràpidament cap a Vilanova content amb l´experiència.

Digues si t'ha agradat

Comparteix