Aquest matí de diumenge hem sortit el Santi, el Damià i el Iuri.

Ja tinc la bici en condicions i ja torno a pedalar amb el mateix ritme de sempre, perfecte.

La idea inicial era fer la ruta típica de Santa Susana però al final ens hem desviat, hem pujat la fita, baixat pels holandesos, baixat de nou per Jafra i en contes de tirar Massets amunt, hem anat a buscar una ruta que el Santi creia que era una altra i hem acabat pujant a peu per una trialera llarga que no hem fet mai baixant, que va a parar als Massets de baix.

Un cop a dalt de tot, a peu per descomptat, hem baixat per la trialera que ca a parar al camí d’Olivella de darrera i hem anat tirant fins arribar al cementiri.

Baixada per carretera i tornada per la pista que hi ha al lateral de la carretera i que va vorejant la riera fins arribar a Valles Altos, d’allí fins a Sitges.

En total m’han sortit 32,09km que hem fer amb 2 hores 11 minuts pedalant, a un ritme de 14,6km/h. Desnivell positiu de 778 metres i negatiu de 774 metres, cadència mitja de 75 rpm i 140 de mitja cardíaca trobant un tope a 170 ppm, consum energètic total de 1572kcal en el meu cas.

La veritat es que he pogut provar la tija de Crank Brother, la Joplin 3 i va prou bé, permet tirar el cos més enrere sense problemes i moure el punt de gravetat, que per les trialeres, es molt important. En resum content.

Us deixo una foto dels que hem sortit avui, falto jo perquè sóc el que he fet la foto.

La setmana vinent més, tot i que haurem d’anar a votar, tindrem temps per pedalar una miqueta al matí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix