Avui he treballat des de casa, he sortit a provar la bici amb el fre nou i la Joplin 3 sota el cul.

Per fer alguna cosa coneguda, he posat el rellotge a zero a la farmàcia Benazet direcció Campdasens, pujant la Fita, baixant a Vallcarca. He arribat al cap d’amunt de Campdasens, just quan comences a baixar amb 51 minuts 36 segons, la vegada que ho havia fet més ràpid era amb 53 minuts, la tornada ha sigut ràpida també, he parat el rellotge de nou a la farmàcia amb 1 hora 15 minuts 32 segons, 3 minuts i mig més ràpid que el meu millor temps.

La sortida ha estat de 25,20km amb una mitja de 20km/h, deu ni dó i amb un consum energètic de 1295kcal, 160ppm de mitja, 177ppm de tope i de cadència 78rpm de mitja, 587 de desnivell positiu i 589 de desnivell negatiu.

La tornada l’he fet per la trialera típica, amb el seient baixat amb la Joplin, la sensació es extranya, no sé si perquè em noto el seient molt baix i em tiro endarrera expressament o potser pel record de l’amorrada de fa tres caps de setmana. Espero que m’hi acabi acostumant, després de tot li he afegit 300 grams més a la bici per alguna cosa, no?

Diumenge sortirem, hem quedat a les 7:30 al Caprabo, amb la idea de estar a casa de tornada cap a les 10:30, sense ruta fixa encara, tot i que em faria gracia fer Santa Susana.

Apa A10

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix