Va ser a Canyelles, fa 15 dies, quan ens vam assabentar de la marxa de Torrelles. Ens vam animar i allà hi érem, en Mario i jo a les 9:30, vestits de llarg però amb menys fred de l´esperat.

Amb 60 participants, el grup es va estirar en pocs km., gran part de la cursa quasi que la vas fent sól pràcticament sense passar o que et passi ningú, pujades per Can Planes, fins arribar a Pontons on creues la carretera i camí de tornada, pistes amples amb bastanta pedra, vaig tindre un problema amb el fre davanter que va fer per pedalés tota la marxa només amb el fre posterior.

30 km. amb un desnivell de 820 m. fets en 1:57 min., amb una mitja, com a Canyelles de 15,2 Km/h.

La sortida de dissabte amb el Gaizka, el fet que s´em oblidés la Camelback a Vilanova, sense fre davanter i una roda que es desinflava cada 10 km., va fer que patís més de compte. Tot i això, vam gaudir amb una bona organització i el regal d´una ampolla de vi just finalitzar.

Digues si t'ha agradat

Comparteix