Ahir diumenge 16 al matí vàrem sortir amb bici amb intenció de fer el Pantà de Foix, el Santi, el Gaizka i el Fer.

Vàrem sortir de nit i amb llum, ja que de 7 que vàrem començar fins voltant de les 8 hi havia poca llum.

Va anar tot prou bé, a part d’una puntxada a la roda de darrera de la bici del Fer, fins que tornant, just després de Torrelletes agafem una trialera que, habitualment faig a peu, i que el Fer i el Santi varen fer sencera.

M’hi vaig veure amb cor, però no m’en vaig sortir, vaig acabar saltant per sobre de la bici, parat, perquè no duia velocitat i picant al terra amb la cara, l’espatlla esquerra, el genoll i vaig trobar un forat al peu quan vaig arribar a casa que encara no tinc clar com m’el vaig fer, però em calia un punt segur, vaig sol.lucionar-ho amb un estèril strip i llestos.

La pega va ser que vaig trencar el suport de magnesi de la maneta de fré de la roda de davant i això m’obliga a maneta nova, es a dir un parell de setmanes sense sortir.

La dona del Fer em va recollir a Vilanova, la resta varen tornar pedalant per carretera.

Em van sortit 42,84km, he acabat amb 2 hores 58 minuts, a una mitja de 14,4Km/k, màxima de 42,2km/h. El meu consum energètic de 2192kcal, cadència de 70 rpm prou bona, 968 metres de positiu i 903 de negatiu.

Us deixo uns vídeos d’abans de caure, es clar.

 

Pantà de Foix, 1r video del 16 d’octubre
Pantà de Foix, 2n video del 16 d’octubre
Pantà de Foix, 3r video del 16 d’octubre

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix