Avui he treballat des de casa, havia de fer uns temes personals al matí.

Al migdia hem sortit amb bici el Fer, el David Villagrasa i jo.

Des de Ribes, on els he recollit a tots dos, hem anat a fer una trialera de les que al David li agraden i que jo haig de baixar a peu un 90% que acaba a la carretera de Canyelles, just al costat del Carnivor.

En total he fet 21,91km amb una hora i 27 minuts, a una mitja de 14,9km/h.

Al tornar he desmuntat la Lefty, ja que la duré a Probike perque la portin a Cannondale, no bloqueja i m’he adonat que els coixinets de la Mavic Crossmax SL Lefty estaven gastats, així que he aprofitat per treure les 2 rodes, els 2 neumàtics, també la cadena, les bieles i deixar el pedalier a la vista, ja que vull comprobar que no hagi entrat aigua a la caixa de pedalier, he trobat aigua al tub de direcció al pedalier que m’han fet malbé també el coixinet de baix de la direcció.

Demà aniré a buscar recanvis i a deixar a arreglar les peces de rigor.

Ara tocarà un parell de setmanes de vacances forçades de bici, espero poder tornar a escriure en breu.

Apa A10

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix