Eren les 8:30 quan el meu amic Mario i jo (David de Vilanova) agafàvem els nostres dorsals a la plaça del casal de Canyelles, amb fresca però amb ganes de gaudir d´un bon dia de btt, cursa de 45 km o marxa de 30 km a escollir.

Els recorregut comença amb unes bones pujades ciclables, algun embossament fins que ja el grup s´estira, corriols estrets i distrets enmig de boscos, Arboçar, les Gunyoles, camins coneguts i d´altres de no tant. En el km 20 esculls si seguir fins el 45 o tornar per els 30, ho teníem clar d´un principi que es feia la llarga.

Un ruta bastant pistera, tret d´un parell de pujades fortes per Viladellops, fan que sigui bastant amena i ràpida de ciclar, passem per sota la nova autovía i ja encarem Canyelles desprès de 3 hores 02 minuts, amb una mitja de 15 km/h i un desnivell de 1300 m. Recollida de bossa amb samarreta tècnica, sorteig del patrocinadors, botifarrada, coca-cola, tot guarnit per un Sol de justícia.

Va ser una bon dia de btt amb ganes de repetir-la l´any vinent, bona organització, bon recorregut, bon ambient, econòmica……presumint del maillot del grup tot i que els d´Oxigen, de moment, acaparen i són multitud.

David de Vilanova

Digues si t'ha agradat

Comparteix