Avui he sortit sol, la idea inicialment era sortir a les 6 del matí amb les Lupichin, però al final ha fallat tothom, fins i tot el Fer que ahir em va dir que si, m’ha enviat un SMS que no podia aixecar-se, ahir va anar a BCN amb bici i eren massa kilòmetres sota les cames.

La idea inicial era fer el Purgatori de pujada, baixant a Castelldefels per Begues i al final no m’hi he vist amb cor tot sol, així que he sortit a les 7 del matí, fosc encara, però començava a clarejar cap a Ribes per fer la ruta de Les Gunyoles, però solet, a bon ritme i amb la idea de donar-li, a veure si aconseguia baixar de dues hores.

Al final m’han sortit, des de la Farmacia Benazet a les Gunyoles i apretar el Lab al mateix punt tornant 43,67km, tot i que al final n’he fet 43,93, he de sumar els que hi he afegit des d’on deixo la bici, però he contat el temps de la farmàcia.

42,67km que he aconseguit fer amb 2 hores 12 minuts 38 segons, potser podia haver baixat a 2 hores i 10 minuts i potser un pelet per sota, però no gaire més, si més no avui.

El dijous passat varem fer-la amb el Fer amb 2 hores 27 minuts, no està malament tampoc. Avui no he parat per res, que el dijous si. La mitja de 19,4km/h amb una màxima de 49km/h per pista, res d’asfalt amb aquesta velocitat. 79 rpm de mitja de cadència, perfecte, 762 metres positius i 751 negatius, amb 145ppm de pulsacions mitges i amb una màxima de 167ppm, no gaire alt, he intentat conservar, tot i que li he donat, crec que podria anar un pelet de res més ràpid. 2042kcal de consum energètic, 2173kcal en total, prou bé.

Aquesta setmana només podré fer un dia d’Spinning al gimnàs, marxo fora per feina i el diumenge vinent, dia 25 de setembre, volem fer un Sitges a Montserrat, seguint la ruta que vàrem fer l’any passat, espero que siguem si més no els mateixos.

A10

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix