Aquest matí he sortit, per última vegada, a Villanueva de Jiloca aquestes vacances.

No hi havia gaires ganes, però he fet un esforç i he sortit de casa a les 8 del matí.

La idea era anar a fer la primera ruta que vaig fer a Villanueva, a veure si aconseguia treure-li temps.

Del poble a San Martin del Rio, Báguena, Burbáguena, pujada cap a Tornos sense entrar al poble i per carretera cap a Castejón de Tornós, per pista fins al cap d’amunt de Valdesanmartin i baixada al poble de nou.

La ruta original la vaig fer la primera vegada amb 2 hores i mitja llargues i la vegada que tinc marcada com a millor temps, suposo que l’any passat, vaig posar-li una hora 53 minuts.

Avui he baixat el temps, li he posat una hora i 45 minuts en fer 38,77 kilòmetres, la mitja de 22,1km/h amb una màxima de 52,1km/h, que ha estat a la baixada a Valdesanmartin. 1702kcal de consum energètic, cadència de 79 rpm, mitja de 141 ppm amb una màxima de 170ppm i 621 metres de desnivell positiu i 535 de negatiu.

He gravat un video de la baixada del cap d’amunt de Valdesanmartin al poble, dura 15 minuts i té un pel més de 7 kilòmetres, potser es un pel massa, però els primers minuts de baixada son xulos, es nota la velocitat. L’estic pujant ara a youtube, per tan, miraré de posar-lo demà al blog, pesa 1,2Gb, potser un pel massa, però l’he gravat a 960 HD.

Ara estaré una setmaneta sense fer esport, si més no, sense fer bicicleta. La propera suposo que serà ja de cara al cap de setmana del 20, segurament sigui el 21 diumenge.

Fins aviat.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix